МІЙ ФЛЕШМОБ. ПРОШУ ПІДТРИМАТИ!

Флешмоби, флешмоби, флешмоби…

Стрічки соцмереж заповнені флешмобами й закликами, на які ніхто не звертає уваги і які, відтак, не мають ефекту. Такі собі виграшки дорослих людей!

Звичайно, їх можна заспамити телефонними дзвінками й листами на електронні пошти. Чи почують вони ваші голоси і чи вчитаються у ваші заклики? Сумнівно! Поза сумнівом: своїми дзвінками й листами ви можете заблокувати їхню роботу, і вони не зможуть робити навіть те невелике, що вони уже роблять.

«Не туди б‘єш, Іване!» (Олександр Довженко. Земля)

Посольства, консульства, представництва РФ — ось ті місця, куди мають бути спрямовані ваші тривожні дзвінки й листи з обурення.

Ось що показують на флешмобах мої опоненти з виразно нещирими виразами на обличчях — відчудженими/байдужими поглядами чи широко відкритими блискучими зіницями із затишку своїх офісів чи домівок:

Кілька разів на тиждень я проїжджаю повз посольство РФ у Вашинґтоні. Я не бачу там жодних протестів. Припускаю, що немає масових протестів біля дипломатичних місій Кремля в інших столичних і нестоличних містах світу. Чи не так?

А ось із чим стою я, і мені хотілося б, щоб це не тільки прочитали, а й почали діяти:

Російського аґресора світ може зупинити не нікчемними «Мінськими угодами» (точніше — протоколами), а Гельсінки-2 — оновленим Договором про безпеку і співробітництво в Європі (і в світі).

Світове українство може й повинне не псувати папір і чорнило на друкування жалюгідних плакатиків, а ставати рушійною силою системних змін в Україні.

Повна ліквідація авторитарно-тоталітарного радянського суспільного устрою і встановлення в Україні суспільного ладу, заснованого на національних традиціях і звичаях — ось що може стати фундаментом будівництва успішної й могутньої України.

Створення україноцентричної системи ЗМІ в Україні — єдина можливість захисту інформаційного простору й інформаційного суверенітету України.

Українізація України — єдино можливий спосіб трансформації свідомості українського суспільства і перетворення його на силу, якої боятимуться будь-які аґресори.

ТО ХТО З НАС БІЛЬШЕ СТОЇТЬ ЗА УКРАЇНУ?!

Такий флешмоб підтримати слабО?!

З Днем соборності України!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Проф. Др. Володимир Іваненко

Україна, Інк

Український Університет

Український Університетський Клуб

Українська Світова Інформаційна Мережа

Організаційний Комітет Руху Світового Українства

Published by Dr Volodymyr Ivanenko | Д-р Володимир Іваненко

Entrepreneur, Professor & Scholar | Підприємець, професор, учений

Leave a comment